Arrenca la 10a edició del circuit de l'Estepa Mediterrània

Stroika, Voilà! i l'Escenari de Cases de la Música, ubicat a la Plaça Europa, es convertiran en els centres neuràlgics de l'Estepa

Stroika serà un dels escenaris de l'Estepa Mediterrània
Stroika serà un dels escenaris de l'Estepa Mediterrània | Stroika
Redacció
10 d'octubre del 2019
Actualitzat el 11 d'octubre a les 22:40h
Aquest dijous 10 d'octubre, arranca una nova edició del circuit Estepa Mediterrània, l'off més underground de la Fira Mediterrània de Manresa, nascuda de la col·laboració de la pròpia Fira i de Cases de la Música. Un projecte que celebra ja el seu 10è aniversari i que va néixer baix la coproducció de la Fira Mediterrània i Casa de Música Manresa. I ho feia amb un objectiu clar: alçar-se com un radar que pogués ampliar els horitzons artístics circumscrits a la mediterraneïtat i arrelar la Fira encara més a la ciutat. Motiu pel qual es va començar a programar en nous espais de Manresa, espais que treballen la música en viu durant tot l'any.

I és que més enllà dels grans noms d'aquesta edició de l'Estepa Mediterrània, l'objectiu és donar suport i impuls a formacions emergents, especialment a l'escena de la Catalunya Central, que representa una part important del cartell. 

Tres dies i tres escenaris diferents pels que passaran tots els artistes. Talent consolidat amb bandes emergents, tots ells dotats amb una gran qualitat musical. Des del 10 fins al 13 d'octubre, Stroika, Voilà! i l'Escenari de Cases de la Música, ubicat a la Plaça Europa, es convertiran en els centres neuràlgics de l'Estepa Mediterrània. De fet, aquesta última ubicació forma part del programa d'ajudes a la creació. Per tant, els artistes que hi actuaran aquí han sigut seleccionats mitjançant jurat professional de cada Casa de la Música, on s'ha valorat la potencialitat i projecció futura de cada formació musical.