Escena

Mishima i el musical «El Petit Príncep» tornen al Kursaal l'any vinent

Les entrades per aquests dos espectacles es posaran a la venda aquest divendres

per Redacció, 10 d'octubre de 2019 a les 11:53 |
Concert de Mishima Festival de Música de la Vall de Camprodon | FMVS
Aquest divendres a les 6 de la tarda es posaran a la venda les entrades de dos espectacles que tornen al Kursaal de Manresa la propera temporada. Per una banda, les del concert de la banda barcelonina Mishima, que actuarà al Kursaal el divendres, 10 de gener a les 20:30h. I per l'altra, les entrades per 4 funcions del musical El Petit Príncep de La Perla 29, Àngel Llàcer i Manu Guix, es podran veure el dissabte 8 (17h i 20h) i diumenge 9 de febrer (12h i 18h).

Les entrades per aquests espectacles es posaran a la venda demà divendres, 11 d'octubre a les 6 de la tarda, a les taquilles del Kursaal i per internet. Les entrades del concert de Mishima valdran 25 euros (22 euros amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys). Les entrades del musical El Petit Príncep tindran un preu de 22 euros, (20 euros amb el carnet Galliner, majors de 65 anys i menors de 25 anys). Els nens i nenes fins a 12 anys pagaran 15 euros. 


Mishima presentarà al Kursaal Ara i aquí, el disc amb el qual la banda liderada per David Carabén celebra el vintè aniversari. És la tercera vegada que actuaran al Kursaal, després que el 2012 hi van presentar el seu treball L'amor feliç i el 2014, L'ànsia que cura. Al nou disc, que presenten el proper 23 d'octubre al Gran Teatre del Liceu de Barcelona amb les entrades pràcticament exhaurides, el quintet barceloní combina grans èxits amb obra recent.

La versió musical d'El Petit Príncep de Saint-Exupéry, ja es va poder veure al Kursaal en 5 funcions amb les entrades exhaurides el 2015 i en 4 sessions per la Llum del 2018. Estrenat a la sala Barts de Barcelona el desembre del 2014 amb una gran acollida, aquest Nadal repetirà per  sisena temporada després de més de 400 funcions i 250.000 espectadors. El musical d'El Petit Príncep és un espectacle pensat per a totes les edats, que ens apropa d'una manera única a la narració de Saint-Exupéry. El muntatge, amb direcció d'Àngel Llàcer i música de Manu Guix, combina música, cançons d'estils diversos, intèrprets, so de 360º i una escenografia visual espectacular (mappings, projeccions, animacions...) creada amb tots els detalls que transporta l'espectador des del desert fins a l'herba, passant per l'asteroide B 612, el planeta del rei o el món del geògraf.

 

Participació