Música, esport, teatre, jocs de taula i cuina a la Setmana Jove de Sant Fruitós

Del 12 al 19 d'octubre el municipi celebra una setmana d'activitats dirigides als joves amb propostes variades

Redacció
10 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 9:41h
Del 12 al 19 d'octubre Sant Fruitós de Bages celebra una setmana d'activitats dirigides als joves amb propostes variades. 

La primera de les activitats programades és la tarda de jocs de taula i torneig de Maxi-Frizzer el proper dissabte 12 a partir de les 5 de la tarda al Nexe- Espai de Cultura.

El diumenge 13 arriba el torneig de 12 hores de vòlei al Pavelló Municipal. Els partits es disputaran des de les 9 del matí i fins a les 9 del vespre. Els equips s'han d'inscriure prèviament al NexeJove.

Un taller d'impressió en 3D és l'activitat programada per la tarda del dilluns 14 d'octubre a partir de les 5. Les places son limitades i s'hi pot participar a partir de 12 anys.

El dimecres serà el torn del taller de cuina on aquest any els participants aprendran a cuinar sushi. Aquesta activitat es celebrarà a partir de les 5 de la tarda al Nexe-Espai de Cultura.

El plat fort de la setmana serà el divendres 18 amb el concert del grup Sixtus. El grup actuarà a partir de 2/4 de 12 de la nit al Pavelló d'Esports i la festa continuarà amb els DJs locals Berna i Arzzett. El preu de les entrades és de 3€ si s'adquireix anticipadament o de 5€ el mateix dia del concert. Us recordem que els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats pel seu pare, mare o tutor legal i si es compren les entrades anticipades s'obsequiarà amb 1 entrada per a cada acompanyant.

Enguany, en el marc de la Setmana Jove també s'ha inclòs l'espectacle Party Game que es podrà veure al Teatre Casal Cultural el dissabte 19 a les 21.05 hores. En aquesta proposta de la companyia manresana Cocolisto els presentadors de l'espectacle divideixen el públic en dos equips, giren la gran ruleta i comença el joc! Sou bons en mímica? Sabeu dibuixar? Canteu com els àngels? Com aneu de cultureta? Us imagineu tot un teatre jugant alhora? Això és Party Game! El preu de l'espectacle és de 5€ (anticipada, joves i jubilats) o 7€ el mateix dia de l'espectacle.