ERC Sant Vicenç de Castellet renova l'executiva local

Isaac Jurado, escollit nou president de la secció local

Nova junta local d'ERC a Sant Vicenç de Castellet
Nova junta local d'ERC a Sant Vicenç de Castellet | ERC
Redacció
09 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 15:54h
La secció local d'Esquerra Republicana de Catalunya a Sant Vicenç de Castellet va escollir dimarts en assemblea general els seus nous representants, amb Isaac Jurado com a president. Un 80% de la militància va participar de la trobada per escollir la nova executiva municipal, molt renovada. 
 
Un cop fet l'informe el president sortint, Aleix Lafont, i l'informe econòmic per part del secretari de finances, Xavier Rubió, es va procedir a la corresponent votació, amb consens majoritari per a l'única candidatura presentada, l'encapçalada per Jurado. 
 
Aleix Lafont va destacar la bona feina feta els darrers 4 anys, culminada amb uns resultats a històrics a les darreres eleccions municipals, que han portat els republicans a liderar el govern del municipi, i un increment substancial de la militància.
 
Jurado i la nova executiva s'ha marcat quatre eixos principals que han de guiar la secció local en els propers anys: seguir amb el creixement de la secció local, en militants i suport electoral; establir un vincle intens i estret amb el grup municipal i els regidors de l'equip de Govern; tenir una relació continuada i estable amb les entitats locals, i, finalment, mantenir viu el lema de la secció local, "sempre hi som".
 
L'executiva comptarà amb un equip molt renovat. Al costat de Jurado i Lafont, que repetirà, però en la secretaria d'Organització, els acompanyen: Antònia Sánchez (secretaria de Finances), Xènia Soler (secretaria d'Imatge i Comunicació), Valentí Carrera (secretaria de Polítiques Municipals), Cidinha Roca (secretaria d'Igualtat), Albert Brunat (secretaria d'Entitats) i Maria Medina (secretaria de la Gent Gran). També formen part de l'equip local Pol Vila i Jordi Palma, portaveus del Jovent Republicà i del grup municipal a l'Ajuntament, respectivament.