Fira Mediterrània

El CAE programa una Nit de Jocs d'apostes i de taverna dins la Fira Mediterrània

Es farà el dijous, 10 d'octubre, al Graner, a partir de 2/4 de 10 de la nit

per Redacció, 9 d'octubre de 2019 a les 11:40 |
Els jocs tornaran al Graner dijous a la m+à del CAE | CAE
El dijous, 10 d'octubre, al Graner s'hi farà un viatge al passat per recrear alguns dels jocs a què es jugava habitualment als triquets i a les tavernes dels segles XVIII i XIX: jocs amb daus, de cartes, de tauler i d'habilitat. Hi haurà jocs com ara el backgammon, el tancar la caixa, l'sjoelback, els daus... Tots aquests jocs tenen en comú que habitualment s'hi feien o encara s'hi fan apostes. Per fer més atractiva aquesta sessió, cada participant tindrà una bossa amb "monedes" amb les quals podrà apostar, un fet que segur que provocarà situacions emocionants i divertides. Aquell que quedi escurat, serà objecte d'escarni. 

Serà la quarta vegada que el Club del Joc del CAE fa aquesta proposta, emmarcada en la programació de la Fira Mediterrània, que aquesta setmana es duu a terme a Manresa. 

La Nit de Jocs d'apostes i de taverna començarà a 2/4 de 10 del vespre, la participació és gratuïta i no cal fer cap tipus d'inscripció prèvia. Aquesta activitat substituirà la sessió habitual de les Nits de Jocs del Club del Joc que cada dijous es programen al Graner. 

 

Participació