Paula Fernandez i David Checa, millors esportistes en la Nit de l'Esport de Sant Fruitós

El pavelló municipal va fer un ple absolut en l'edició d'enguany que combinava la gala amb un sopar

La Nit de l'Esport va omplir el pavelló de Sant Fruitós
La Nit de l'Esport va omplir el pavelló de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
08 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:51h
Més de 400 persones es van aplegar aquest divendres en la Nit de l'Esport que enguany, coorganitzada per l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages i l'ASFE, combinava la gala amb una sopar.

El pilot David Checa es va endur el premi al millor esportista masculí absolut i la jugadora de futbol Paula Fernández el guardó a la millor esportista femenina.

Els premis com a millors entrenadors van ser per a Jesús Vidal (entrenador de formació de futbol), Ivan Pozo Durán (entrenador de voleibol) i Jaume Ponsarnau (entrenador d'elit de bàsquet).

Els guardons pels millors equips van ser en la categoria masculina pel sènior masculí Vaillant-ASFE bàsquet i el preinfantil Paidos-Sallent bàsquet es va endur el premi al millor equip femení.

En la categoria de veterans es va premiar al ciclista  Guillem Muñoz en categoria masculina i a la saltadora Montse Prat en femenina i pel què fa a joves promeses sub18 l'altleta Jan Díaz va ser el guanyador en categoria masculina i la nedadora de sincronitzada Antònia Prat en femenina.

L'arbitre de voleibol David Fernández es va endur el reconeixement especial del jurat,  Josep Mensa el premi llegenda per la seva llarga trajectòria com a president de l'ASFE i el muntanyenc Josep Miramunt i l'entrenador d'atletisme Àngel García se'ls va fer un reconeixement a títol pòstum.

La gala va ser presentada per Arcadi Alibés i Cristina Sánchez i va comptar amb les actuacions del gimnàs V20 i l'Associació d'Esgrima Antiga. En la gala hi van prendre part l'alcalde i els regidors de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages, el President del Consell Esportiu del Bages i el responsable de la Delegació de les Comarques Centrals de la Federació Catalana de Bàsquet.