L'estudiant d'Infermeria Carles Mayol guanya la beca Montepio al millor expedient acadèmic d'UManresa

Està dotada amb 600 euros i inclou la quota d'un any com a soci de l'entitat d'assegurances

L'estudiant d'Infermeria Carles Mayol guanya la beca Montepio al millor expedient acadèmic d'UManresa
L'estudiant d'Infermeria Carles Mayol guanya la beca Montepio al millor expedient acadèmic d'UManresa | Montepio
NacióManresa
08 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:07h
El Montepio de Conductors va fer entrega, dilluns al vespre, de la beca Montepio al millor expedient acadèmic que cada any atorga a l'estudiant amb més bones notes de la darrera promoció d'UManresa-FUB. En aquest cas, el reconeixement va caure en mans de Carles Mayol, que ha cursat el grau d'Infermeria a la universitat manresana.

La beca al millor expedient acadèmic està dotada en 600 euros i compta amb la quota d'un any com a soci del Montepio. S'emmarca en l'acord de col·laboració que mantenen, des de fa anys, UManresa-FUB i l'empresa bagenca i forma part de les accions de responsabilitat social que aquesta manté amb el territori.

249 titulats durant el curs 2018-2019

Enguany, a UManresa-FUB s'han titulat 294 estudiants que han obtingut el títol de graduat durant el  curs 2018-2019. D'aquests, 246 s'han graduat en els estudis que imparteix la Facultat de Ciències de la Salut (Fisioteràpia, Infermeria, Podologia i Logopèdia), i la resta, 48, han completat estudis de la Facultat de Ciències Socials, on s'hi troben els estudis d'Administració i Direcció d'Empreses (ADE) i de Mestres d'Educació Infantil.