Èxit de públic al teatre Conservatori en el concert «Cançons de tots els temps»

L'acte, emmarcat en els actes del Dia Internacional de les Persones Grans a Manresa, va comptar amb la participació de 170 alumnes del taller musical que dirigeix Pep Torras

Èxit de públic al teatre Conservatori en el concert «Cançons de tots els temps»
Èxit de públic al teatre Conservatori en el concert «Cançons de tots els temps» | Sussi Garcia
NacióManresa
08 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:42h
Aquest passat diumenge, 6 d'octubre, es va celebrar, al Teatre Conservatori, el concert Cançons de tots els temps. Impulsat en el marc del Dia Internacional de les Persones Grans, el recital va anar a càrrec dels alumnes del Taller Cançons de tots els temps i va comptar amb la participació de 170 alumnes, acompanyats per Tània Torras, veu; David Martell, piano; Pere Barrera, baix i Xevi Camp, bateria; sota la direcció de Pep Torras, professor del taller.

El concert va mostrar algunes de les cançons que treballen els alumnes en el taller, començant per Les campanes de l'ermita i continuant pel Vaixell de Grècia, fins a Obladí, Obladà que va tancar el concert.

El  taller Cançons de tots els temps de l'Ajuntament de Manresa està format per deu grups que agrupen un total de 175 alumnes. El contingut d'aquest se centra en formar i difondre el cant mitjançant el seguiment del calendari festiu, proporcionant els continguts relacionats amb el cant, alternant les cançons tradicionals amb altres d'autor i mantenint un repertori adaptat a les festes tradicionals de l'any, sobretot per les festes nadalenques.

El taller és gratuït i es realitza des de fa vint-i-dos anys. Actualment, s'ofereix a les associacions de veïns de Cots-Guix-Pujada Roja; carretera Santpedor; Font dels Capellans; Mion-Puigberenguer; plaça Catalunya; Vic-Remei, i Pare Ignasi Puig, així com també al Casal de la Balconada, al Club de les Escodines i al local La Nostra Llar del barri de Valldaura.