El projecte Art k'suma converteix la plaça Puigmercadal en una passarel·la de moda

Amb l'objectiu de promoure l'intercanvi intergeneracional, l'artista Lucia Alcaina va dissenyar tres outfits complets amb la col·laboració de tres modistes de la ciutat

El projecte Art k'suma converteix la plaça Puigmercadal en una passarel·la de moda
El projecte Art k'suma converteix la plaça Puigmercadal en una passarel·la de moda | AjM
NacióManresa
08 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:19h
En el marc del Dia Internacional de les Persones Grans a Manresa, aquest passat dissabte, 5 d'octubre, va començar el ball de la gent gran amb el grup Cafè Trio i en el descans, es va presentar la desfilada de models de la col·lecció dissenyada per l'artista Lucia Alcaina, en col·laboració amb les modistes Ermínia Pujol, Vicenta Vilardell i Carme Vidiella, que van fer  el patronatge, tall i confecció dels dissenys, com a participants del Projecte Art k'suma d'aquest any.

El projecte Art k'suma és una iniciativa de l'Ajuntament de Manresa amb l'objectiu de promoure l'intercanvi creatiu entre persones d'edats diferents des de qualsevol disciplina artística. Aquest any s'ha treballat la disciplina del disseny de moda.

Durant els darrers mesos, les persones que han participat en el projecte han desenvolupat un treball d'artesania i alta costura, mitjançant la creació d'una col·lecció composta per tres outfits complets. Dissabte es va mostrar el treball realitzat, amb la participació de tres models que van desfilar per l'espai que s'havia preparat a la plaça del mercat de Puigmercadal.

El projecte Art k'suma va arrencar el 2012 i enguany celebra la seva vuitena edició. L'acte va comptar amb la presentació de la regidora d'Infància, Joventut i Persones Grans de l'Ajuntament de Manresa, Rosa Ortega.