Els 10 km urbans de Manresa seran solidaris i recaptaran diners contra l'alzheimer

La cursa, que ja arriba a la setzena edició, se celebrarà el diumenge 20 d'octubre i comptarà, també, amb un recorregut de 5 quilòmetres

Els 5 i 10 km urbans de Manresa se celebraran el 20 d'octubre i recaptaran diners contra l'alzheimer
Els 5 i 10 km urbans de Manresa se celebraran el 20 d'octubre i recaptaran diners contra l'alzheimer | AjM
NacióManresa
07 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 22:10h
Manresa acollirà, el diumenge 20 d'octubre, la setzena edició dels 10 km urbans, que des de fa quatre anys també inclou la modalitat de 5 quilòmetres. Tant un recorregut com l'altre començaran a dos quarts d'onze del matí des de la Ben Plantada, i acabaran a la plaça de Crist Rei, a la confluència entre el Passeig Pere III i el carrer Guimerà. A banda de les dues modalitats esmentades, la jornada servirà per celebrar la dotzena edició de la Cursa Urbana de Promoció, que tindrà 700 metres de distància.

Organitzada pel Club Atlètic Manresa amb el suport de l'Ajuntament de la ciutat i l'Obra Social "La Caixa", la prova esportiva tindrà, per primer cop en la seva història, un component solidari. I és que una part dels diners que costi cada inscripció (5 euros, concretament), es destinaran a l'Associació de Familiars de Malalts d'Alzheimer del Bages, Berguedà, Moianès i Solsonès. "L'Alzheimer, tristament, també és una cursa, a vegades molt llarga, i sense recompensa al final; per tant, ser l'objectiu de la prova és un goig immens", manifesta Pep Garcia, representant de l'associació benefactora.

Inscripcions

Les inscripcions per participar als 5 o 10 km urbans de Manresa tenen un preu de 13 euros (si el corredor o corredora té xip propi) o de 15 (en el cas de no disposar de xip) i ja estan obertes. Es poden formalitzar per internet, a través d'aquest enllaç, o anant presencialment al Club Atlètic Manresa, a la botiga Esports Sagi de Manresa (Primer de Maig, 4) o al Bages Esports Outlet (carrer Dos de maig, 27). Les inscripcions es tancaran quan s'arribi a 800 atletes.

Pel que fa a la Cursa Urbana de Promoció de 700 metres,  el preu és de 3 euros i les inscripcions només es poden fer de forma presencial al Club Atlètic Manresa i a les botigues Esports Sagi de Manresa i Bages Esports Outlet.