Nova Ciutadania

El regidor Jamaa Mbarki es reuneix a Manresa amb representants de la comunitat senegalesa

La trobada va tenir lloc a l'edifici del Sindicats, i hi van prendre part el khalifa Thierno Amadou Ba i els alcaldes de Bambylor i Rufisque

per NacióManresa, Manresa | 7 d'octubre de 2019 a les 21:27 |
A la trobada hi van prendre part el khalifa Thierno Amadou Ba i els alcaldes de Bambylor i Rufisque | AjM
Aquesta informació es va publicar originalment el 7 d'octubre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El regidor de Nova Ciutadania i Cooperació de l'Ajuntament de Manresa, Jamaa Mbarki, va reunir-se, diumenge, amb representants de la comunitat senegalesa per donar la benvinguda a diverses autoritats civils del país que, aquests dies, estan visitant diverses ciutats europees amb la  voluntat d'enfortir el coneixement mutu i l'intercanvi cultural positiu amb poblacions que acullen població d'aquest país africà. La trobada va tenir lloc a l'edifici del Sindicats, i hi van prendre part el khalifa Thierno Amadou Ba i els alcaldes de Bambylor i Rufisque.

Les persones d'origen senegalès són el quart col·lectiu més nombrós de Manresa, cosa que fa que des de l'Ajuntament es valorin "molt positivament" les activitats encarades a reforçar l'intercanvi cultural i la construcció de ponts entre els veïns i veïnes de la ciutat.

 

Participació