La Cambra programa per dijous una jornada sobre realitat augmentada i visió artificial

Es tracta d'una nova sessió del cicle "L'empresa del demà", dedicada a la indústria 4.0 i a les tecnologies que la fan possible

NacióManresa
07 d'octubre del 2019
Actualitzat a la 13:34h
Aquest dijous, 10 d'octubre, la Cambra de Comerç de Manresa acollirà una nova jornada del cicle L'empresa del demà, pensat per exposar i debatre sobre les noves tecnologies que estan entrant amb força al sector industrial i que donen lloc a l'anomenada indústria 4.0.

En aquesta ocasió, el tema central seran les eines de visió i visualització, com la realitat augmentada i la visió artificial, i quines són les seves aplicacions a la indústria. Hi participaran com a ponents Pere Roset, CEO d'Aumenta Solutions, que parlarà sobre la realitat augmentada aplicada a la indústria; Juan Manuel de Checa, gestor de la zona Catalunya d'Infaimon, i David Cervilla, director d'R+D+I de Barcelona Vision, que parlaran de la visió artificial i les seves aplicacions industrials.

La jornada, que es farà a la seu de la Cambra, començarà a les nou del matí i tindrà dues hores de durada. Malgrat ser gratuïta, la formació requereix d'inscripció prèvia, que es pot formalitzar trucant al 93 872 42 22 o bé enviant un correu electrònic a jferrer@cambramanresa.org.

Sobre el cicle L'empresa del demà

La de dijous serà la sisena sessió del cicle L'empresa del demà, que es va iniciar a finals del 2018 amb l'objectiu de conèixer i debatre al voltant dels canvis que està experimentant el sector industrial amb la incorporació de les noves tecnologies de la indústria 4.0.

Des de llavors, el cicle ha tractat temes com l'estratègia industrial de Catatalunya, l'impacte laboral de la indústria 4.0, els canvis en el model de negoci que comporta l'entrada d'aquestes noves tecnologies, el big data o la impressió 3D. El cicle s'emmarca en el projecte Ocupació al Bages Industrial, que impulsen al territori l'Ajuntament de Manresa i la Diputació de Barcelona amb el suport de diferents entitats locals, com la Cambra de Comerç de Manresa.