Les noies del CN Minorisa comencen temporada golejant el Vallirana (3-18)

L'inici de temporada mostra les clares aspiracions de l'equip per a retornar a la Primera Estatal

El CN Minorisa ha tingut una bona arrencada de temporada
El CN Minorisa ha tingut una bona arrencada de temporada | Simón Noguera
06 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 14:55h
Les noies del CN Minorisa van encetar la temporada amb un partit còmode davant un rival, el CN Vallirana, que es va presentar a la municipal manresana, que aquest dissabte feia de feu de les del Baix Llobregat per no disposar de la seva piscina, amb només vuit jugadores.

La il·lusió per jugar que tenien les bagenques es va transformar en una sortida fulgurant que les va permetre arribar a la fi dels primers vuit minuts amb 1-4 en el marcador i el que era més important, una injecció de confiança. Els gols de les manresanes anotats per les veteranes Muns i tres de Bisbal, que es mostrà amb la punteria ajustada com la temporada passada.

El segon quart va ser més contundent, 0-7, festival golejador, dos de Vicente, tres de la boia Muns i dos per Bisbal. El lluminós ja marcava un contundent 1-11 que sentenciava el partit i permetia provar opcions tàctiques al tècnic minorista.

Després del canvi de camp, parcial de tennis, 1-6, amb gols de Puerta, tres de Muns i un parell de Bisbal. La contundència del marcador va fer que en el darrer quart les jugadores manresanes aixequessin el peu de l'accelerador per tancar el darrer parcial amb un empat a un gol, el de les bagenques anotat per Muns.

Un inici de temporada que mostra a les clares les aspiracions de l'equip per a retornar a la Primera Estatal.

Arbitratge a càrrec de E Campos i ME Sánchez. Van sancionar amb set exclusions i un penalti a les locals, per sis exclusions a les visitants.

Parcials: 1-4, 0-7, 1-6, 1-1.