El Nou Congost de Manresa es converteix en el pavelló millor connectat d'Europa

La cobertura de fibra òptica de Fibracat permetrà una connexió simultània de fins a 6.000 persones, quan l'aforament de la instal·lació és de 5.000 seients

El Nou Congost estrena connexió
El Nou Congost estrena connexió | Fibracat
Redacció
05 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:17h
Fibracat, el primer operador global independent de telecomunicacions 100% català, ha convertit el Nou Congost de Manresa en "el pavelló millor connectat de tota Europa". Amb una inversió d'uns 20.000 euros, que han permès cobrir el 100% de l'equipament municipal, s'han instal·lat 9 antenes al voltant de la pista i 3 més a la zona de vestidors que permeten una connexió màxima de 500 usuaris per antena. Fibracat oferirà al pavelló una connexió de 10 Gbps espectadors.

La cofundadora de Fibracat Meritxell Bautista ha assegurat que "la ciutat se situa així en l'avantguarda del negoci esportiu del segele XXI". "Fibracat és una empresa del territori, que no té por als reptes de futur i que vol obrir les ciutats a les noves oportunitats que vénen de la mà de la tecnologia", ha indicat. Bautista ha instat al club, als tècnics, als jugadors i "sobretot a la ciutat de Manresa a gaudir d'"una nova experiència tecnològica des del món de l'esport".

D'aquesta manera, el BAXI Manresa es converteix en el club ACB amb la millor connexió d'Europa el que permet millorar els serveis de la sala de premsa, les retransmissions, el treball dels tècnics així com donar una empenta a l'impacte del propi club a les xarxes socials.