La Cambra programa cinc tallers de formació gratuïts per al sector del comerç

Es faran durant els mesos d'octubre i novembre amb l'objectiu que els comerciants puguin aplicar el que han après en la propera campanya de Nadal

Redacció
05 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 9:51h
La Cambra de Comerç de Manresa oferirà durant els mesos d'octubre i novembre cinc tallers gratuïts per al sector del comerç, amb la voluntat de donar-los eines per millorar la competitivitat dels seus negocis, especialment de cara a la propera campanya de Nadal. Xarxes socials, paqueteria, atenció al client o decoració nadalenca són alguns dels temes que es treballaran, sempre pensant en les seves aplicacions pràctiques i en apropar el sector a les tendències més actuals.

El cicle de tallers començarà el dia 22 d'octubre amb la proposta que porta per títol “5 vitamines per a l'èxit”. L'impartirà Xavier Borràs i es farà en dues sessions, els dies 22 i 29 d'octubre, de 14.30 a 16.30 hores. En aquest taller es treballaran diferents factors que són determinants per a l'èxit d'un procés de venda: l'actitud positiva, el benestar, la connexió amb el client, la diferenciació i personalització i l'entrenament mental. L'objectiu del taller és que els comerciants entenguin la importància de l'actitud a l'hora de vendre i aprenguin a gestionar les emocions per tal de treure'n el màxim rendiment professional.

El segon taller es farà el dia 27 d'octubre i es dedicarà al màrqueting i les noves generacions, explicant com vendre i connectar amb ells. Anirà a càrrec d'Alba Espejo. El 7 de novembre el tema serà com fer un Instagram atractiu per al comerç, a càrrec de Jepi Alberti. Els dos últims tallers estaran clarament enfocats a la campanya de Nadal. Els impartirà Bibiana Becerra i tractaran sobre com crear una paqueteria especial i atractiva, el 14 de novembre, i com fer brillar el comerç per Nadal, el 26 de novembre.

Les inscripcions per als tallers són gratuïtes. Cal fer-les per correu electrònic a jmonge@cambramanresa.org. Al web de la Cambra hi ha tota la informació sobre continguts i horaris de cada taller.