TEST

Navarcles acollirà l'estrena del Test aquest dissabte

Quatre espectacles de curta durada s'escamparan per quatre espais no convencionals del centre

per Redacció, 4 d'octubre de 2019 a les 12:08 |
Navarcles acollirà l'estrena del Test aquest dissabte | Promocional
El Centre Cultural La Creueta de Navarcles obrirà portes dissabte a les cinc de la tarda per acollir el primer dels Test en xarxa que recorrerà onze pobles de la Catalunya Central, durant els caps de setmana d'octubre i novembre.

Quatre espectacles de curta durada s'escamparan per quatre espais no convencionals del centre, l'espectador se situarà a tocar dels actors i actrius fet que fa veure i viure l'espectacle amb molta més intensitat. Podent escollir el recorregut a realitzar i l'ordre, l'espectador podrà gaudir d'un musical, un drama, una comèdia i dansa, una combinació variada per tal de poder tastar diferents llenguatges artístics i satisfer tots els gustos.


Regreso al camí de la retirada. Després de la mort del dictador Francisco Franco, la Roser, una dona catalana que ha viscut tota la vida a l'exili, torna a recórrer la terra de la seva infantesa. Els records del final de la guerra i la fugida de Catalunya es fan presents.

Tot esperant Joel Joant. La Lali i la Sol estan a punt d'estrenar un musical amb el Joel Joan com a estrella principal. És el dia de l'estrena però el Joel no s'ha presentat. Les noies explicaran què ha passat fins a arribar a aquell dia, i ho faran cantant. Finalment hauran de decidir si abandonen o continuen amb l'estrena.

Matrimoni de connivència. En Miquel s'ha casat amb la Júlia per formar la família modèlica i envejable que sempre ha somiat. Ara bé, està disposat a fer qualsevol mena de sacrifici per aconseguir-ho?

Animus Box. Quan la por ens domina, el cor es desboca, el cos es tensa i el cervell deixa de funcionar. En aquest moment sentim que la nostra vida perilla i ataquem, ens aïllem o fugim. Un sentiment primitiu capaç de condicionar la nostra vida. Però, fins a quin punt? Necessitem la por per viure?


Callús serà el segon dels nuclis que realitzarà el Festival TEST el proper dissabte 12 d'octubre a la tarda. 

 

Participació