Navarcles acollirà l'estrena del Test aquest dissabte

Quatre espectacles de curta durada s'escamparan per quatre espais no convencionals del centre

Navarcles acollirà l'estrena del Test aquest dissabte
Navarcles acollirà l'estrena del Test aquest dissabte | Promocional
Redacció
04 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 12:11h
El Centre Cultural La Creueta de Navarcles obrirà portes dissabte a les cinc de la tarda per acollir el primer dels Test en xarxa que recorrerà onze pobles de la Catalunya Central, durant els caps de setmana d'octubre i novembre.

Quatre espectacles de curta durada s'escamparan per quatre espais no convencionals del centre, l'espectador se situarà a tocar dels actors i actrius fet que fa veure i viure l'espectacle amb molta més intensitat. Podent escollir el recorregut a realitzar i l'ordre, l'espectador podrà gaudir d'un musical, un drama, una comèdia i dansa, una combinació variada per tal de poder tastar diferents llenguatges artístics i satisfer tots els gustos.

Regreso al camí de la retirada. Després de la mort del dictador Francisco Franco, la Roser, una dona catalana que ha viscut tota la vida a l'exili, torna a recórrer la terra de la seva infantesa. Els records del final de la guerra i la fugida de Catalunya es fan presents.

Tot esperant Joel Joant. La Lali i la Sol estan a punt d'estrenar un musical amb el Joel Joan com a estrella principal. És el dia de l'estrena però el Joel no s'ha presentat. Les noies explicaran què ha passat fins a arribar a aquell dia, i ho faran cantant. Finalment hauran de decidir si abandonen o continuen amb l'estrena.

Matrimoni de connivència. En Miquel s'ha casat amb la Júlia per formar la família modèlica i envejable que sempre ha somiat. Ara bé, està disposat a fer qualsevol mena de sacrifici per aconseguir-ho?

Animus Box. Quan la por ens domina, el cor es desboca, el cos es tensa i el cervell deixa de funcionar. En aquest moment sentim que la nostra vida perilla i ataquem, ens aïllem o fugim. Un sentiment primitiu capaç de condicionar la nostra vida. Però, fins a quin punt? Necessitem la por per viure?

Callús serà el segon dels nuclis que realitzarà el Festival TEST el proper dissabte 12 d'octubre a la tarda.