Òmnium organitza una sortida per commemorar la Diada de la Catalunya Nord a Perpinyà

Per al cap de setmana del 9 i 10 de novembre

Perpinyà tornarà a celebrar la Diada de la Catalunya Nord
Perpinyà tornarà a celebrar la Diada de la Catalunya Nord | Josep M. Montaner
Redacció
04 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 11:27h
Per als dies 9 i 10 de novembre, Òmnium Bages-Moianès ha organitzat una sortida de dos dies, amb la col·laboració d'Òmnium Catalunya Nord, per participar en la manifestació de la Diada de la Catalunya Nord, en record dels 360 anys dels tràgics successos derivats de la signatura del Tractat dels Pirineus, que va suposar l'annexió de les comarques catalanes del Rosselló i la Cerdanya per part de França.

Al matí es visitarà el centre històric i el Palau dels Reis de Mallorca, acompanyats per membres d'Òmnium Catalunya Nord, i l'endemà, la vila de Ceret de la mà de Joan Pau Escudero, director de la revista Vallespir. 

La sortida es farà el dia 9, a dos quarts de set del matí (6.30h), de l'Estació d'Autobusos de Manresa. La tornada es farà el dia 10, havent dinat, amb arribada prevista a Manresa entre les sis i les set de la tarda. Les places són limitades i l'import és de 160 euros (150 per als socis). Inclou els trasllats, els dinars, la nit d'hotel al centre de Perpinyà i l'esmorzar (consulteu recàrrec per habitació individual i descompte per habitació triple). Per a més informació i inscripcions, cal adreçar-se a Viatges Masanés, al carrer del Born, 6, de Manresa, tel. 938724888, abans del 19 d'octubre (places limitades).