Treball

El Consell Comarcal del Bages contractarà cinc joves a través del SOC durant sis mesos

Les places són per a joves d'entre 16 i 29 anys inscrits al SOC i beneficiaris del programa de Garantia Juvenil

per Redacció, 4 d'octubre de 2019 a les 09:53 |
Aquest mes d'octubre el Consell Comarcal del Bages té previst contractar un total de cinc joves a través del Servei d'Ocupació de Catalunya amb contractes de sis mesos. El Consell s'ha acollit a la subvenció del SOC que té la voluntat d'incentivar la contractació laboral en pràctiques de joves amb formació i titulació però amb dificultats per accedir al mercat laboral. Les places són per a joves d'entre 16 i 29 anys inscrits al SOC i beneficiaris del programa de Garantia Juvenil de Catalunya.

A més, cal que tinguin un títol universitari o de formació professional de grau superior i no haver participat en les anteriors convocatòries. Les pràctiques esdevenen una eina per millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, de manera que sigui possible la seva incorporació al mercat laboral de manera estable.


Perfils demandats

El Consell Comarcal cerca perfils de tècnics per a les àrees d'Educació, Cultura i Joventut (tasques de supervisió de les empreses que presten el servei de menjador escolar), Turisme (diagnosi de la infraestructura interpretativa del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac), Habitatge (informació, derivació i suport tècnic en assessorament, mediació, tramitació i gestió d'expedients), Serveis Financers (comunicació de subvencions) i Atenció a les Persones (servei de Primera Acollida del Bages i realització mòduls formatius vinculats).

Informació d'interès

Totes les persones interessades a optar a aquesta convocatòria s'hauran d'inscriure a l'Oficina de Treball de Manresa o bé es posin en contacte amb la referent d'Ocupació Juvenil del Bages a través del correu electrònic grauba@ccbages.cat abans del 14 d'octubre. Les places laborals estan subvencionades pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d'Ocupació Juvenil. 

 

Participació