Escena

«Això ja ho he viscut» de J. Priestley es podrà veure aquest diumenge a la Sala Gran del Kursaal

Sílvia Bel, Lluís Soler, Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Carles Martínez i el surienc Roc Esquius protagonitzen aquest muntatge

per Redacció, 4 d'octubre de 2019 a les 09:48 |
«Això ja ho he viscut» es podrà veure diumenge a Manresa | Promocional
Això ja ho he viscut de J. Priestley arriba aquest diumenge, 6 d'octubre a les 18h, a la Sala Gran del Kursaal en un muntatge de La Perla 29, sota la direcció de Sergi Belbel. Una història de misteri sobre el fenomen del ‘déja vu', interpretat per Lluís Soler, Carles Martínez, Míriam Alamany, Jordi Banacolocha, Sílvia Bel i el surienc Roc Esquius. 

En una pensió rural dels prats de North York, al nord d'Anglaterra, tres individus, el matrimoni Ormund i el professor Farrant, es veuen induïts, sense voler-ho, a una confrontació fosca i molt estranya. Tots tres tenen la sensació que allò ja ho han viscut alguna vegada, però cap d'ells ensuma que la tragèdia s'aproxima. El doctor Görlter, un físic alemany, estrafolari i misteriós, mirarà d'impedir el desastre.


Aquest text forma part de la Trilogia del temps que va escriure Priestley, una exploració de la naturalesa del temps a través de l'experiència del dejá-vu, en aquesta ocasió. L'obra explora la teoria d'Ouspensky de recurrència eterna, que tothom viu la seva vida una vegada i una altra, i el déjà vu i els somnis precognitius són el resultat de recordar vides passades. Una obra de ciència ficció on s'explorarà el determinisme vs indeterminisme.

Això ja ho he viscut es va estrenar el passat mes de juny a la Biblioteca de Catalunya i ara arriba a Manresa en el primer cap de setmana de gira. 

Les entrades per veure l'espectacle tenen un preu de 26€ (22€ amb carnet Galliner i Majors de 65 anys i menors de 25 anys).

 

Participació