Escena

«Party Game» d'Ivan Tapia i Xevi Victori s'estrenarà dissabte al Teatre Conservatori

Es tracta d'un espectacle interactiu en què l'espectador serà el protagonista i haurà de superar tota mena de jocs

per Redacció, 3 d'octubre de 2019 a les 10:52 |
A la «Party Game» hi entra en joc el públic | Promocional
El Teatre Conservatori acollirà aquest dissabte, 5 d'octubre a les 21h, l'estrena de Party Game d'Ivan Tapia i Xevi Victori. Els creadors d'Escape Show presenten la seva nova bogeria: Party Game, un espectacle interactiu, interpretat per Laura Pinilla i Elías Torrecillas, en què l'espectador es converteix en protagonista.

Sou bons en mímica? Sabeu dibuixar? Canteu com els àngels? Com aneu de cultureta? Heu hagut de canviar mai de cadira ràpidament a mig espectacle, o cridar com bojos durant una obra? O trucar per telèfon a un actor mentre està en escena? Us imagineu tot un teatre jugant alhora? Això és Party Game. Sereu capaços de passar les proves més esbojarrades del nostre staff de Party Game?


L'espectacle que pots veure mil vegades. Perquè aquesta bogeria d'espectacle cada dia és diferent, les proves són diferents, els reptes són diferents, i els vostres companys de joc sempre són diferents. Si avui no guanyes, pots tornar-ho a provar. Festa, joc, música, bogeria i molta diversió.

A Party Game l'espectador canta, balla, riu, plora i participa de tot el que succeeix, perquè ell és el que succeeix. El joc és una eina de comunicació, ens transporta, ens apropa a les altres persones amb qui juguem. Trenca les barreres de les relacions, de les emocions. Quan juguem podem arribar a creure que som astronautes, que hem de desactivar una bomba o som els cavallers d'un conte. I no és això el teatre? La diferencia és que no és l'actor que ho interpreta. És l'espectador que ho viu.

Les entrades per veure Party Game tenen un preu de 15€ (12€ majors de 65 anys, menors de 25 anys i amb Carnet Galliner) i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal o per internet.

 

Participació