Un centenar de persones faran networking divendres al circuit de Can Padró

La cinquena jornada de networking de Castellbell i el Vilar es converteix en tot un referent per al teixit empresarial, social i polític del territori

Can Padró tornarà a acollir una jornada de networking
Can Padró tornarà a acollir una jornada de networking | AjCbiV
Redacció
03 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 10:47h
Un centenar de persones participen aquest divendres al circuit de Can Padró a la cinquena jornada de networking que organitzen l'Ajuntament de Castellbell i el Vilar, la fundació Emi Manresa i el propi circuit conjuntament. La trobada ha esdevingut tot un referent per al teixit empresarial, social i polític del territori i aquest any girarà al voltant de la innovació i l'estratègia a l'empresa a través d'una ponència del consultor Miquel Lladó. Les inscripcions són gratuïtes i es tanquen aquest dijous. Es poden fer a través dels correus electrònics [email protected] i [email protected] o bé al telèfon 93 828 38 62.

Matí lúdic

La jornada potenciarà el coneixement dels participants a través d'una sessió de networking per afavorir els contactes entre empreses i emprenedors de la Catalunya Central. Aquestes sessions de coneixement es completaran amb demostracions de motor aprofitant el marc que ofereix el circuit de Can Padró.

Representació política

Diferents personalitats polítiques han confirmat l'assistència a la jornada. És el cas del diputat al Parlament de Catalunya, Eusebi Campdepadrós, el diputat de Comerç de la Diputació de Barcelona, Òscar Sierra, la presidenta del Consell Comarcal del Bages, Estefania Torrente, l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, l'alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia, i nombrosos responsables polítics del Bages.