Ingressa a presó per un robatori amb intimidació en una botiga de Manresa

Durant la setmana passada ja va ser detingut pels Mossos per altres fets delictius

Redacció
02 d'octubre del 2019
Actualitzat a les 16:54h
Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Manresa van detenir el dia 27 de setembre un home de 48 anys i veí de Sant Salvador de Guardiola, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Aquell dia, pels volts de les sis de la tarda, els Mossos van rebre l'avís que un home amb un ganivet estava robant en diversos establiments del carrer Àngel Guimerà de Manresa.

Amb la descripció facilitada varies patrulles van iniciar la recerca del lladre. Aquest va ser localitzat i interceptat poc després al carrer Jaume I. Durant l'escorcoll, els policies li van localitzar un ganivet i diversos objectes que acabava de sostreure, motiu pel qual va quedar detingut per la seva presumpta implicació en els fets.

El detingut va passar el dia 28 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa, que va decretar el seu ingrés a presó.

Es dona la circumstància que durant la setmana passada aquesta persona ja va ser detinguda en dues ocasions més. Concretament, el dia 25 de setembre per un robatori a l'interior d'un vehicle a Sant Salvador de Guardiola, i el dia 26 per una temptativa de robatori amb força a l'estació de trens de Manresa.