Dos ferits crítics i un ferit greu en un atropellament de motocicleta a Manresa

Els més mal parats són un matrimoni d'avançada edat que sortia del CAP de la Sagrada Família

Cruïlla on ha tingut lloc l'atropellament
Cruïlla on ha tingut lloc l'atropellament | GSV
Redacció
01 d'octubre del 2019
Actualitzat el 02 d'octubre a les 8:36h
Un manresà de 85 anys i una manresana de 78 han resultats ferits en estat crític aquest dimarts en l'atropellament que han patit per part d'una motocicleta conduïda per un home de 42 anys que ha resultat ferit de caràcter greu. Els atropellats, un matrimoni, sortien del CAP de la Sagrada Família.

El sinistre ha tingut lloc aquest dimarts a 2/4 de 3 del migdia a la cruïlla entre els carrers Sant Cristòfol i Alcalde Montagut. La motocicleta circulava pel carrer de Sant Cristòfol sentit Carretera de Vic de Manresa, i quan ha sobrepassat la cruïlla amb el carrer Arquitecte Montagut ha atropellat els dos ancians que creuaven la calçada.

Els dos vianants han quedat a terra al mig de la via. La motocicleta ha recorregut uns metres més fins a col·lidir amb dos vehicles estacionats i el conductor també ha quedat a terra al mig de la via.

Les persones ferides han estat ateses per personal sanitari en un primer moment al lloc dels fets i posteriorment va ser traslladades, els dos homes en ambulància a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa, i la dona en helicòpter a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. 

El conductor de la motocicleta ha donat negatiu en les proves d'alcoholèmia.