Un grup escolta manté net i senyalitzat un tram de la Riera de Rajadell

Redacció
23 de novembre del 2009
576_12589914292009_11_23_agrupamentescoltarierarajadell
576_12589914292009_11_23_agrupamentescoltarierarajadell

Els Ràngers-Guies de l'Agrupament Escolta Antoni Gaudí en acció. Ajuntament Manresa

La unitat de Ràngers-Guies de l’Agrupament Escolta Antoni Gaudí estan reforçant la senyalització de l’itinerari de la riera de Rajadell. El passat dissabte 21 de novembre van fer el tram entre el barri del Xup i Can Poc Oli. En aquest tram han fet les senyals amb franja verda. Paral·lelament el grup de joves han fet neteja recollint plàstics i papers.

Recordem que l’Agrupament Escolta Antoni Gaudí ha apadrinat l’itinerari de la riera de Rajadell i l’Ajuntament de Manresa ha renovat la senyalització. S’han instal·lat  44 suports verticals amb indicadors que assenyalen les diferents direccions a seguir i les distàncies cap als diferents punts d’interès que es troben al llarg de l’itinerari, que té 18,6 quilòmetres.
 
Aquesta actuació s’inclou en la renovació i millora de l’itinerari, que es va iniciar l’any passat amb l’arranjament de diversos punts de difícil pas. Per exemple, es va instal•lar una passera de fusta a l’entorn del gorg de les Escaletes, es va fer la connexió del camí dels Polvorers amb can Poc Oli i es va millorar la pujada del gorg Blau cap a la Morera.
 
Des de l’Ajuntament de Manresa s’està treballant per a recuperar i iniciar noves col·laboracions amb entitats de la ciutat que vulguin participar en l’apadrinament d’itineraris de natura i espais emblemàtics de l’Anella Verda, en la línia del que ja s’ha fet en els últims anys.