Gent gran

La programació per a Gent Gran del Kursaal tornarà dimecres amb un concert del Quartet Mèlt

Interpretarà un viatge per la música que s'escoltava en diversos moments històrics del segle XX

per Redacció, 1 d'octubre de 2019 a les 13:51 |
Quartet Mèlt | Promocional
Aquest dimecres, 2 d'octubre a les 18h, la Sala Gran del Kursaal acollirà en concert el Quartet Mèlt, dins la programació per a Gent Gran d'aquesta temporada, que compta amb el suport de l'Obra Social "la Caixa". El Quartet Mèlt torna al Kursaal per oferir-nos un viatge en el temps i la música. Reviurem moments especials de la nostra història i quines eren les músiques que s'escoltaven aleshores. El punt de partida serà els Cors de Clavé, quan encara no existia cap suport per escoltar música gravada. A partir d'aquí viurem, d'entre altres èpoques, els cabarets de Barcelona dels anys 20, la Catalunya republicana, la Guerra Civil, la visita dels Beatles, els Jocs Olímpics de Barcelona...

El Quartet Mèlt -ara amb Carolina Alabau, en substitució de Magalí Saré- amb la seva versatilitat coral ens portarà cançons d'estils musicalment molt diferents. La part actoral i un audiovisual sempre present ens situaran en l'atmosfera que es vivia a cada moment. Un espectacle amb molt bona música, tendresa, grans dosis d´humor i, a voltes, moments colpidors. Un espectacle sobre la nostra història col·lectiva dels darrers 100 anys.


El cicle de Gent Gran continuarà el 13 de novembre, amb Los 39 escalones, una de les comèdies més representades en tot el món, destacada per l'adaptació que Alfred Hitchcok en va fer pel cinema; i es tancarà el 4 de desembre amb De parís a Buenos Aires, amb l'Orquestra d'Acordions de Sabadell i les cantants Sara Rehder i Marta Valero.

A hores d'ara queden molt poques entrades per veure el concert del Quartet Mèlt, que costen 15 euros (12 amb el carnet del Galliner, menors de 25 anys i 6 per als majors de 65 anys) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per internet.

 

Participació