Empresa

Representants de Palafrugell visiten Sant Fruitós per conèixer la seva gestió dels polígons

Es van interessar principalment per la senyalització dels polígons i la implantació de la fibra òptica

per Redacció , 1 d'octubre de 2019 a les 09:23 |
Representants de Palafrugell i de Sant Fruitós durant la visita | AjSFB
El regidor de promoció econòmica de Palafrugell, Joan Vigas, i la tècnica d'Empresa i Emprenedoria, Sònia Planas, van visitar aquest passat dijous Sant Fruitós de Bages per conèixer de primera mà les polítiques implementades a Sant Fruitós de Bages en els polígons comercials i industrials.

L'objectiu de la jornada de treball era conèixer l'experiència del municipi bagenc com a referent a la Catalunya Central en la gestió de polígons industrials.


Per part de l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages van assistir a la trobada la regidora de Promoció Econòmica, Carme Cruz, i el regidor Xavier Racero, així com també l'Agent de Desenvolupament Local, Mònica Sellarès. A banda també hi van ser presents els representants d'APAES Ferran Boixadós i Montse Ficapal.

La jornada va consistir en una primera reunió de treball on es va exposar la casuística de Sant Fruitós de Bages i les accions implementades per tal de millorar els diferents polígons, i posteriorment es va visitar el polígon Riu d'Or Casa Nova.


Durant la trobada els representants de Palafrugell van mostrar especial interès en els projectes de senyalització realitzats (accessos, cartelleres informatives,...) i d'implantació de fibra òptica. També hi va haver un intercanvi d'experiències en matèria d'associacionisme i col·laboració publico-privada.

 

Participació