VÍDEO El Tsunami Democràtic crida a la «mobilització immediata» quan surti la sentència

La plataforma demana als ciutadans que portin "provisions" de cara a les concentracions i accions per donar resposta a la decisió del Suprem

Pancartes del Tsunami Democràtic durant la Diada
Pancartes del Tsunami Democràtic durant la Diada | Adrià Costa
NacióDigital
30 de setembre del 2019
El Tsunami Democràtic ha fet una crida a la "mobilització immediata" el dia que surti la sentència de l'1-O. A través de les xarxes socials, la plataforma ha advertit que la decisió del Tribunal Suprem és "a tocar" i que cal "estar atents". En aquest sentit, han demanat a la gent que es mobilitzi i que porti "provisions". Ara com ara, però, no han transcendit més detalls d'aquestes mobilitzacions.

La plataforma també ha demanat a l'independentisme que surti aquest vespre al carrer a penjar cartells. "Fem que els Tsunami Democràtic" arribi arreu", han reclamat a través de les xarxes socials. A través del seu web tothom qui ho vulgui es pot descarregar els materials. 

El missatge arriba quan falten pocs dies perquè surti la sentència, que es preveu que es faci pública abans del 12 d'octubre. La setmana passada, el Tsunami Democràtic va organitzar diverses accions per denunciar les empreses que financen la repressió. En concret, dimecres van ocupar una seu de CaixaBank; dijous, cinc més; i divendres, coincidint amb la vaga mundial pel clima, la plataforma va ocupar una seu d'Iberdrola.