La Land Rover Party de Súria aplega més de 700 vehicles de la marca anglesa

Les Comes ha acollit també la presentació del nou Land Rover Defender, un vehicle que s'ha mostrat per primera vegada a Espanya

Les Comes ha tornat a acollir la Land Rover Party
Les Comes ha tornat a acollir la Land Rover Party | Joan Fernàndez
Redacció
29 de setembre del 2019
Actualitzat a les 19:16h
La tretzena edició de la Land Rover Party celebrada al centre Land Rover Experience de Les Comes, a Súria, ha reunit més de 700 Land Rover participants vinguts d'arreu d'Europa.

El que ja és un dels esdeveniment de Land Rover referència al continent, ha congregat participants de més de deu països diferents, entre els quals s'hi troben França, Alemanya, Anglaterra, Itàlia, Bèlgica i Portugal, entre d'altres. La gran afluència d'assistents d'aquesta edició és una mostra més de l'abast d'aquesta gran festa de Land Rover, que s'ha fet un lloc a les agendes de tots els amants de la marca anglesa.

El gran atractiu del cap de setmana ha estat el nou Land Rover Defender, un vehicle que s'ha mostrat per primera vegada a Espanya i que va arribar directe del Saló Internacional de Frankfurt. El model que s'ha exposat a Les Comes, atraient totes les mirades, és una de les úniques unitats fabricades a tot el món.
Arxivat a