Els Mossos registren 26 denúncies per vidres trencats a cotxes en dotze dies a Manresa

La nit del 19 de setembre va generar 9 denúncies i la del 24, 10 més

El mètode per accedir al vehicle ha estat trencant algun dels seus vidres
El mètode per accedir al vehicle ha estat trencant algun dels seus vidres | JMJ
Redacció
28 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:18h
Manresa està vivint una onada de robatoris i intents de robatori en interior de vehicles en els darrers dies, tots ells amb una mateixa metodologia: trencar una finestra per accedir al seu interior. En l'etapa que va del 16 al 27 de setembre, la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Manresa ha registrat un total de 26 trencaments de vidre de vehicles, tot i que no en tots els casos han robat objectes del seu interior. Algunes de les denúncies han estat registrades directament pels Mossos d'Esquadra i altres han arribat a través de la Policia Local.

Les dues nits més actives quant a trencament de vidres de vehicles han estat la del 19 de setembre, amb un total de 9 denúncies, i la del 24 de setembre, amb 10 denúncies. La major part dels casos s'han donat a l'aparcament de terra de la Renfe i a l'entorn del carrer de la Dama, on hi ha dues àrees de zona blava en uns solars aïllats visualment del carrer.

A les policies els consta que és possible que hi hagi més vehicles afectats que encara no han presentat la corresponent denúncia.