El Sielu estrenarà temporada i nova gestió aquest dissabte

La històrica sala manresana ha incorporat elements artístics d'Arnau Farré, Txema Rico, Sara Vilalta, Gerard3d, de Manresa, i Jofre Oliveras del Berguedà

El Sielu engega amb nova gestió
El Sielu engega amb nova gestió | El Sielu
Redacció
27 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:45h
Aquest proper dissabte, el nou equip de gestió de El Sielu es posa en marxa, a partir de les 12 de la nit, obrint la 38ena temporada de la històrica sala manresana.

La nova gestió es proposa "aportar felicitat als nostres clients, oferint oci nocturn de proximitat i seguir sent l'espai referent d'oci nocturn al barri antic, amb format de bar gran que tanca a les 6h".

Com a principals novetats la temporada s'estrena amb nova decoració amb elements artístics a càrrec d'artistes locals com Arnau Farré, Txema Rico, Sara Vilalta, Gerard3d, de Manresa, i Jofre Oliveras, del Berguedà, la barra de proximitat i "xupiteria", amb begudes artesanes, com la ratafia, cerveses artesanes locals o destil·lats elaborats a Manresa.

La música, com sempre, serà la protagonista de la nit: la sala principal amb tots els èxits del moment i de sempre, el bar amb el pop-rock-indie més nostàlgic i un cop al mes a la sala alternativa, amb música techno.

Puntualment també es programarà música en viu amb grups locals.