«La reina de la bellesa de Leenane» comença al Kursaal una gira per diversos teatres catalans

Marta Marco, Ernest Villegas Marissa Josa i Enric Auquer protagonitzen aquest muntatge de La Perla29

«La reina de la bellesa de Leenane» arriba el cap de setmana al Kursaal
«La reina de la bellesa de Leenane» arriba el cap de setmana al Kursaal | Promocional
Redacció
27 de setembre del 2019
Actualitzat a la 13:26h
La Sala Gran del Teatre Kursaal acollirà aquest cap de setmana dins del Toc de Teatre en doble funció (dissabte a les 21h i diumenge a les 18h) La reina de la bellesa de Leenane de Martin McDonagh, protagonitzada per Mara Marco, Ernest Villegas, Enric Auquer i Marissa Josa, en un muntatge de La Perla 29 dirigit per Julio Manrique. La producció estrena al teatre Kursaal de Manresa una gira que durant aquesta tardor passarà per una quinzena de teatres catalans. 

Al petit poble irlandès de Leenane, a la comarca de Connemara, viuen Mag Folan i la seva filla Maureen. Mare i filla conviuen a base de manipulacions enclaustrades a l'antiga casa familiar. Maureen passa els dies veient com la joventut se li escapa mentre va tenint cura de la seva mare. L'arribada dels germans Pato y Ray Dooley sacsejarà la rutina de les Folan i farà incrementar encara més la tensió entre ambdues.

La reina de la bellesa de Leenane ens parla sobre la solitud, la sinceritat i les relacions entre les persones i la família, i com moltes vegades repetim els errors i fracassos d'aquells que han vingut abans que nosaltres.

Un muntatge punyent de La Perla29, que arriba al cap de 20 anys de la producció estrenada sota la direcció de Mario Gas. En aquell moment ja va ser una obra que va deixar petjada, i ara també s'ha confirmat com a un dels espectacles més aclamats d'aquesta temporada.

La segona obra del Toc és Jerusalem de Jez Butterworth i dirigida també per Julio Manrique que es podrà veure el 26 i 27 d'octubre. 

Les entrades per veure l'espectacle tenen un preu de 26€ (22€ amb carnet Galliner i Majors de 65 anys i 6€ menors de 25 anys).