L'Ajuntament de Castellbell s'adhereix al moviment «Fridays for future»

El municipi treballa per reduir residus i conscienciar la població a través dels projectes "Esbarjo residu zero" i "PLASTICOTS"

L'Ajuntament de Castellbell s'adhereix al moviment «Fridays for future»
L'Ajuntament de Castellbell s'adhereix al moviment «Fridays for future» | Bernat Cedó
NacióManresa
27 de setembre del 2019
Actualitzat a les 12:25h
L'Ajuntament de Castellbell i el Vilar s'ha adherit al manifest del moviment global Fridays for future que pretén conscienciar la població de la importància de tenir cura del medi ambient i del planeta. El document demana una reacció urgent de l'Estat per donar resposta al malbaratament del planeta i l'aplicació de polítiques ambientals que protegeixin el medi ambient. L'Ajuntament aprovarà el manifest del moviment Fridays for future en el ple del mes de novembre.

Accions concretes

A nivell municipal, des de les regidories de Biodiversitat i Sostenibilitat i Medi Ambient, el consistori acompanya diferents campanyes de sensibilització. A l'entorn educatiu, els alumnes de l'escola Jaume Balmes treballen la reducció de residus a través del projecte Esbarjo residu zero.

En paral·lel, el consistori lidera el projecte municipal PLASTICOTS per reduir i eradicar al màxim l'ús del plàstic i ha adquirit un vehicle elèctric per començar la renovació de la flota de vehicles municipals.