Cardona obre un grup de suport emocional per a cuidadors i cuidadores no professionals

Les sessions d'ajuda mútua es faran els dimecres de dos quarts de quatre a cinc de la tarda

NacióManresa
27 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:28h
L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament de Cardona posarà en marxa el Grup de Suport Emocional i Ajuda Mútua per a cuidadors i cuidadores no professionals. La iniciativa, de la Diputació de Barcelona, es desenvoluparà durant deu dimecres a la Sala Polivalent del Centre Cívic, de dos quarts de quatre a cinc de la tarda. La primera sessió es farà el 2 d'octubre.

Els grups de suport emocional i d'ajuda mútua (GSAM) són un recurs adreçat a cuidadors i cuidadores no professionals de persones que es troben en situació de dependència per raó d'edat, estat de salut o discapacitat, amb independència que estigui o no valorada per la Llei de Dependència.

Els grups són espais de relació i suport psicològic que possibiliten l'expressió de sentiments, emocions i preocupacions associades a les tasques de cura, amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones cuidadores. 

Les inscripcions per assistir al grup es poden fer a través de Serveis Socials de l'Ajuntament de Cardona, trucant al 93 869 21 47 o enviant un correu electrònic a [email protected].
Arxivat a