​La navarclina Lleure Dos Mil obrirà a l'octubre una escola d'educació emocional a Barcelona

Ho farà amb el suport de VEIE, un projecte de referència dintre del món de la salut i l'educació que té diversos centres repartits per Catalunya

NacióManresa
27 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:49h
Lleure Dos Mil inicia diferents projectes d'educació emocional per a infants
Lleure Dos Mil inicia diferents projectes d'educació emocional per a infants | LLdM
Amb la voluntat de fer servir el joc com a eina de creixement i d'autoconeixement, des de l'empresa d'oci educatiu Lleure Dos Mil, ubicada a Navarcles, s'ha decidit començar a posar en marxa un nou mètode d'educació i entrenament de competències emocionals; un mètode que servirà, als treballadors, per ajudar, els nens i nens que s'inscriguin a alguna de les activitats que l'empresa ofereix, a millorar la seva autoestima, a gestionar pors i frustracions i a potenciar l'empatia.

És per aquest motiu que Lleure Dos Mil obrirà, el mes d'octubre, una escola d'educació emocional a Barcelona en la qual oferirà colònies escolars i campus d'estiu amb un eix temàtic que giri al voltant de les emocions.

"Volem donar resposta, amb la màxima professionalitat possible, a les necessitats humanes, especialment les que apareixen en les primeres etapes de la vida", expressen, tot afegint que "precisament per això treballarem conjuntament amb les escoles VEIE d'educació emocional que hi ha a Catalunya". Així mateix, assenyalen, "impartirem un postgrau en Intel·ligència Emocional a la Universitat de Girona amb la voluntat de crear la combinació perfecta entre el lleure i l'educació emocional".

Xerrades obertes

Per donar a conèixer a la ciutadania el seu nou projecte basat en educació emocional, des de Lleure Dos Mil s'han programat xerrades obertes en diverses biblioteques de Catalunya. La primera tindrà lloc a la de Navarcles i es durà a terme el dilluns 30 de setembre a les set de la tarda. Anirà a càrrec de Berta Gilbert, mestra i especialista en intel·ligència emocional i directora de l'Escola VEIE–Lleure Dos Mil de Barcelona.