L'Ajuntament de Manresa demanarà una indemnització a l'empresa que va imprimir malament les multes

La quantitat exacta que reclamarà es concretarà en les properes setmanes

NacióManresa
27 de setembre del 2019
Actualitzat a les 9:39h
L'Ajuntament de Manresa demanarà una indemnització a l'empresa que va imprimir malament les multes
L'Ajuntament de Manresa demanarà una indemnització a l'empresa que va imprimir malament les multes | AjNVS
L'Ajuntament de Manresa ha anunciat que demanarà una indemnització a la gaditana Manipulada, l'empresa concessionària de la impressió de les multes de trànsit imposades per la Policia Local i expedides pel mateix consistori. Com ja va explicar NacióManresa, durant el mes d'agost, l'Ajuntament va assabentar-se que diversos ciutadans havien rebut, a casa seva, multes totalment il·legibles i incorrectes, amb dates equivocades i dades errònies. Un cop investigat l'origen de la incidència, es va resoldre que l'error de picatge de les notificacions en qüestió provenia de l'empresa concessionària encarregada d'imprimir-les. Aquesta darrera va al·legar que la incidència era fruit de la instal·lació de nous equipaments d'impressió, que no havien traspassat correctament la informació de cada multa. 

En total són 454, les notificacions errònies, totes expedides durant el mes de maig i corresponents a sancions de trànsit imposades per la Policia Local de la capital del Bages. D'aquestes,  244 es van entregar als conductors, i la resta no es van arribar a repartir perquè des de l'Ajuntament es va donar l'ordre a Correus d'aturar-ne l'enviament. 

A hores d'ara, la majoria de les sancions han preescrit i no es tornaran a expedir, un fet que es tradueix, irremeiablement, en una pèrdua de diners per part del consistori. És precisament per això que des de l'Ajuntament s'ha decidit demanar una indemnització per danys a l'empresa de Cadis, la quantitat econòmica de la qual es farà pública al llarg de les properes setmanes.