La Selènika no falla i arribarà diumenge a la 31a edició amb tots els dorsals exhaurits

Tant la modalitat curta (60 quilòmetres) com la llarga (95 quilòmetres) transcorreran per les Valls del Montcau

NacióManresa
26 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:42h
La Selènika celebrarà la 31a edició aquest diumenge
La Selènika celebrarà la 31a edició aquest diumenge | Pere Fontanals
La Penya Ciclista de Navarcles ja ho té tot a punt per a celebrar la 31a edició de la Selènika, la marxa de resistència en BTT per excel·lència a la comarca del Bages. Tindrà lloc aquest diumenge, 29 de setembre i, igual que en els darrers dos anys, comptarà amb dos recorreguts diferents: un de curt, de 60 quilòmetres, i el llarg, que enguany en tindrà 95.

Totes dues rutes seran circulars: sortiran i arribaran a l'Escola Catalunya de Navarcles i transcorreran per les Valls del Montcau. En el cas de la curta, que tindrà un desnivell ascendent acumulat de 1700 metres i un total de tres avituallaments, passarà per les poblacions de Mura i Monistrol de Calders. En el cas de la llarga, el desnivell acumulat serà de 2759 metres, tindrà quatre avituallaments i passarà per Mura, El Pont de Vilomara i Monistrol de Calders.

Seguint en la línia dels darrers anys, la Selènika d'enguany seguirà apostant per l'ús del GPS per seguir la ruta al detall, amb una intenció doble: minimitzar la presència de senyals a la natura i optimitzar els vehicles de marcatge, ja que costa molt trobar-ne. A hores d'ara tots els dorsals per participar en ambdues curses estan exhaurits, un fet que confirma la consolidació i èxit d'aquest esdeveniment que reuneix, no només amants de la BTT de Catalunya, sinó d'arreu de l'estat espanyol.