Canal Taronja estrenarà nova temporada de «Fet al País» el dimecres 9 d'octubre

Es tracta d'un programa d'economia que segueix de ben a prop el procés de producció de productes que s'elaboren a Catalunya

El programa 'Fet al país' estrenarà segona temporada el 9 d'octubre
El programa 'Fet al país' estrenarà segona temporada el 9 d'octubre
NacióManresa
26 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:19h
Després de l'èxit de la primera temporada, el programa Fet al País tornarà a Canal Taronja  a partir del dimecres 9 d'octubre amb nous productes dignes de conèixer i noves preguntes per respondre. En els pròxims dotze capítols, l'espectador descobrirà algunes curiositats relacionades amb el turisme; entendrà quins passos ha de seguir un hotel per aconseguir cinc estrelles, i coneixerà les ofertes d'allotjament que hi ha a la Costa Brava.

El programa, a més, estudiarà com és el turisme de neu, tot investigant com es posa en marxa una estació d'esquí i com funcionen indrets com el Parc Nacional d'Aigüestortes i l'estany de Sant Maurici, a Boí Taüll. També parlarà de la investigació mèdica a Catalunya, amb una visita a l'Institut de Recerca de l'Hospital de Sant Pau.

Sobre Fet al País

Fet el País és un programa d'economia que segueix de ben a prop el procés de producció dels productes que s'elaboren a Catalunya. Amb un llenguatge planer i divulgatiu, explica tots els secrets del món empresarial i de les empreses catalanes que exporten arreu del món. A cada capítol, l'economista Josep Marfull i la periodista Isabel Campos presenten tres sectors econòmics diferents i expliquen els passos que un empresari ha de seguir per aconseguir el producte final.

Fet el País va ser finalista en la categoria de millor programa de televisió local als Premis Zapping d'aquest 2019.