​Les Comes es prepara per viure una 13a Land Rover Party plena de novetats i celebracions

Tindrà lloc aquest cap de setmana i comptarà amb l'exposició d'una de les úniques unitats que la marca automobilística ha fabricat del nou Defender

La 13a edició de la Land Rover Party se celebrarà aquest cap de setmana a Les Comes de Súria
La 13a edició de la Land Rover Party se celebrarà aquest cap de setmana a Les Comes de Súria | Les Comes
NacióManresa
26 de setembre del 2019
Actualitzat a les 9:52h
La tretzena edició de la Land Rover Party que se celebrarà al centre Land Rover Experience de Les Comes, a Súria, aquest cap de setmana (27, 28 i 29 de setembre) tindrà la sort de disposar d'una unitat del Nou Land Rover Defender per ser exposada al públic. El model que es podrà veure a Les Comes és una de les úniques unitats fabricades a tot el món i serà la primera vegada que aquest 4x4 tan esperat es podrà veure a Espanya.

Com ja és habitual, al llarg dels tres dies que duri l'esdeveniment, els usuaris de vehicles Land Rover podran posar a prova les capacitats off-road dels seus cotxes en els més de 70 quilòmetres de pistes amb diferents nivells de dificultat que ofereix la finca, així com també millorar la seva destresa al volant, ja que el centre Land Rover Experience organitzarà un curs de conducció 4x4 per ajudar a conèixer millor les capacitats tot terreny d'aquests vehicles que porten en el seu ADN l'esperit més aventurer de la marca Land Rover.

En aquesta tretzena edició de l'esdeveniment, també es realitzaran diferents accions de celebració del trentè aniversari de Land Rover Discovery, un altre model emblemàtic de la marca al qual se li farà un homenatge.

Tots els assistents, ja siguin participants o visitants, que no disposin d'un vehicle Land Rover, podran gaudir de la zona d'aventura, la fira comercial, les activitats infantils, el Tour 4x4, els cursos de conducció i de tots els serveis i instal·lacions que l'organització posarà a la seva disposició. A més, podran conèixer tota la gamma de vehicles Land Rover, inclòs el nou Range Rover Evoque i el Nou Land Rover Discovery Sport, dos models recentment presentats aquest any.

Entre les novetats d'enguany en destaca una activitat de Realitat Virtual; un renovat circuit de RC Crawler amb una espectacular maqueta de Les Comes; cursos d'orientació nocturna; navegació i cartografia, i un Market on es podran trobar productes de bijuteria, roba, cosmètica natural, ulleres de sol i molt més.

Dins de les activitats específiques de celebració del trentè aniversari del Land Rover Discovery, dissabte es farà una conferència on els assistents reviuran la història d'aquest emblemàtic model, que acabarà amb un sopar de celebració i un animat concert de música amb el grup de versions Zàping. A més, al llarg del cap de setmana, els participants que hi assisteixin amb el seu vehicle Land Rover podran participar en la "Discovery Adventure", una activitat d'orientació amb vehicle on s'haurà de seguir un Roadbook per descobrir tots els models de Discovery que han existit al llarg de la història.
Arxivat a