L'Esport Ciclista Manresà organitza una pedalada dissabte per la Festa de la Verema d'Ampans

La pedalada sortirà a les 8.15h des de Pirelli i tindrà un recorregut de 32km fins a Urpina, a Sant Salvador de Guardiola

La pedalada és organitzada per l'Esport Ciclista Manresà
La pedalada és organitzada per l'Esport Ciclista Manresà | ECM
Redacció
25 de setembre del 2019
Actualitzat el 26 de setembre a les 22:52h
L'Esport Ciclista Manresà participa un any més a la Festa de la Verema d'Urpina amb una pedalada matinal. Aquest any el recorregut comença des de Pirelli, i anirà fins a Urpina, a Sant Salvador de Guardiola. La sortida és a les 8.15h davant de la Pirelli, i el recorregut és de 32km, amb un desnivell de 500m. Els ciclistes podran esmorzar per 7 euros un cop arribin a Urpina, abans de tornar pedalant cap a Pirelli. 

L'Esport Ciclista Manresà col·labora amb AMPANS des de l'any 2011, fent una ruta amb bicicleta fins a Urpina coincidint amb la verema solidària. La sortida també està inclosa dins els actes que organitza la Unió Europea amb motiu de la Setmana Europea de l'Esport, una iniciativa per promoure l'esport i l'activitat física. Podeu trobar més informació de la pedalada fins a Urpina a la web de l'Esport Ciclista Manresà.

Una Festa amb la música com a gran protagonista

Pels que no participin de la pedalada, la resta d'activitats de la Festa de la Verema d'Urpina seran a partir de les 5 de la tarda. Hi haurà música en directe amb 3 grups emergents: Quarts d'una, Fecal Matter i Los Valientes, a la plaça de la formatgeria.

El tast musicat a peu de vinya és un dels grans atractius de la festa. El presentarà l'enòleg Joan Soler, i començarà amb una versió de “petit País” de Lluís Llach. Com que la ubicació del tast serà a la mateixa vinya, les places són limitades i cal una inscripció prèvia.

També hi haurà servei de bar a la plaça de la formatgeria fins entrada la nit, es podran tastar els nous vins d'Urpina i adquirir-los junt amb els formatges amb promocions especials.

Com ja és habitual, els més xics podran gaudir de l'activitat de verema, aixafant el raïm a la tina i elaborant-ne el most. També hi haurà un taller de dibuix per als més xics, una activitat de geocaching i jocs gegants.

La Festa de la Verema compta amb el suport de Puigdellivol, Fragua Manresana, Mafrica, Fusteria García, Selcovi, Bricdeu10 i Mebsa.