Junts per Sallent es torna a oferir per entrar al govern d'ERC «abans de començar a fer oposició»

Per a David Saldoni "el millor per Sallent seria tenir un govern que representés com a mínim 11 dels 13 regidors"

El portaveu de Junts per Sallent i exalcalde, David Saldoni
El portaveu de Junts per Sallent i exalcalde, David Saldoni | Gemma Aleman
Redacció
25 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:06h
Junts per Sallent va manifestar durant la passada campanya electoral que el millor que li podria passar al municipi seria tenir un govern ampli que trenqués la dinàmica de 7 regidors a govern i 6 a l'oposició dels darrers 16 anys. Aquesta proposta va ser feta directament a ERC, i va ser reiterada en el ple d'investidura, sense èxit.

Junts per Sallent, Cabrianes i Cornet considera que el municipi té davant seu reptes molt importants que han de comptar amb el màxim impuls, com la nova residència, el desenvolupament pel creixement d'habitatges i indústria, la generació d'ocupació o la finalització de l'obertura de Sallent al riu. En tots aquests àmbits i tants d'altres els postconvergents consideren que és millor que hi hagi un govern que englobi el màxim de sensibilitats, i "generi un missatge unívoc a la societat".

Aquesta proposta s'ha fet arribar novament a l'alcalde de Sallent, en el marc dels 100 primers dies de govern, on Junts per Sallent no ha fet oposició. Però un cop han passat aquests 100 dies, i abans de començar a fer la tasca d'oposició, Junts per Sallent insisteix "en la voluntat d'acord, i treball conjunt".

En paraules del portaveu del grup i exalcalde David Saldoni "el millor per Sallent seria tenir un govern que representés com a mínim 11 dels 13 regidors, això donaria un impuls al municipi espectacular. Tant de bo, jo hagués tingut un oferiment així durant els 8 anys passats, en comptes de les negatives que obtenia. I com que crec que hagués estat molt positiu haver-ho tingut, nosaltres ho reiterem. Volem que quedi constància de l'oferiment sense condicions que fem, i que sigui pública la resposta de l'equip de govern. En cas que es mantingui la negativa, a partir d'ara, nosaltres també començarem a dir i proposar tot allò que considerem, tal i com ens pertoca com a grup d'oposició".