Anella Verda

Meandre demana més pressupost per als itineraris de l'Anella Verda i dels Parcs del Cardener i Puigterrà

L'entitat ha demanat una entrevista amb l'alcalde, Valentí Junyent, per traslladar-li la demanda

per Redacció , 25 de setembre de 2019 a les 09:26 |
Estat actual i habitual del camí de Sant Jaume a la seva entrada a Manresa | Meandre
Aquesta informació es va publicar originalment el 25 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de 10 anys de trajectòria organitzant les clàssiques caminades de marxa nòrdica i els cicles anuals de narració de contes a l'Anella Verda de Manresa, l'entitat Meandre és bona coneixedora dels valors i també dels dèficits dels itineraris i parcs de la ciutat. Si bé les millores en la senyalització vertical d' algun dels recorreguts i actuacions acurades com la del camí segregat fins Viladordis són molt satisfactòries, el manteniment dels recorreguts, parcs i molt especialment, els camins radials d'accés des de ciutat a l'Anella Verda, està molt per sota del que seria desitjable.

Un dels cassos més decebedors són l'insuficient periodicitat de desbrossat del Parc fluvial del Cardener i la dels camins de Sant Jaume i Sant Ignasi en la seva arribada a la ciutat sota la façana monumental de la ciutat i Pont Vell.


Comentats i discutits aquests dèficits amb la regidoria de Ciutat Verda, i la impossibilitat manifestada per el regidor de poder executar un manteniment estable, "es fa els que es pot amb el minso pressupost actual", l'entitat ha decidit demanar una entrevista a l'alcalde Valentí Junyent amb la clara idea de reivindicar al consistori una aposta decidida a favor del benestar i la salut de tota la ciutadania, en forma d'una major dotació en els propers pressupostos per al manteniment de la infraestructura verda de la ciutat.

 

Participació