La manresana Queralt Velasco, tercera a la V Copa d'Espanya d'Aigües Obertes

En l'última prova, disputada a l'embassament de Gabriel I Galán a Extremadura, va finalitzar setena

Queralt Velasco, a la dreta, en el podi de la Copa Espanya
Queralt Velasco, a la dreta, en el podi de la Copa Espanya | Arxiu particular
Redacció
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 19:50h
La nedadora manresana Queralt Velasco ha finalitzar tercera en la V Copa d'Espanya d'Aigües Obertes. Aquest diumenge s'ha dut a terme la darrera prova de la copa amb l'etapa final celebrada a l'embassament de Gabriel I Galán de la localitat de Guijo de Granadilla (Càceres) a la comunitat d'Extremadura, on es troba el Centre Internacional d'Innovació Esportiva El Anillo. Sota la organització del CN Plasència i la Federació Extremenya de Natació amb el suport de la Reial Federació Espanyola de Natació.

La prova es desenvolupà en un circuit de 5.000 metres amb una temperatura de l'aigua de 22 graus on un total de 34 nedadores prenien la sortida, entre elles la nedadora manresana Queralt Velasco del CN Cervera que finalitzava en setena posició amb un temps de 1:07.42.14 i que confirmava el tercer lloc a la classificació de la V Copa d'Espanya d'Aigües Obertes 2019 per darrera d'Andrea Dominguez del CN Ponteareas, ambdues nedadores de l'any 2003 i de Laura Rodríguez del CN Barcelona de l'any 2002.

L'objectiu de la nedadora manresana era finalitzar la prova dins els quinze minuts posteriors a la arribada de la primera classificada, la nedadora del CN Santa Olaya del 2002 Aroa Silva que va aturar el cronòmetre amb un temps de 59:59.05.

Per altra banda va repetir podi com a integrant de l'equip del CN Cervera ja que es van proclamar subcampions absoluts estatals de clubs per darrere del CDE Malvar de Madrid y del CN Liceo de A Corunya.