El PSC considera que el Consell Comarcal tenia triada Vilagrà abans del procés de selecció del gerent

Els socialistes diuen no entendre "aquest paperot", en comptes d'haver optat per un sistema de selecció pública de concurrència directa

Redacció
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:46h
El Grup Comarcal Socialista ha emès un comunicat on diu haver trobat "un bon nombre de curiositats i detalls molt poc usuals" en la convocatòria, valoració i resolució de la plaça de gerència del Consell Comarcal del Bages. 

El PSC posa en evidència que les bases de la convocatòria "feien especial incidència en les característiques tècniques que havia de tenir el candidat al càrrec", però pel que sembla "aquestes característiques, no han estat determinants". Els socialistes valoren que en la selecció "han primat més els mèrits polítics que els tècnics" per escollir Laura Vilagrà per al càrrec.

El PSC també considera "excepcional" la inexistència d'un tribunal seleccionador, deixant la tria a mans de la presidenta, obviant que en els tribunals seleccionadors no en poden formar part els càrrecs polítics.

Per tot plegat, el Grup Comarcal Socialista considera que el govern comarcal ja tenia la candidata preseleccionada, i simplement ha "vestit” la selecció, i per això diu no entendre "aquest paperot", en comptes d'haver optat per un sistema de selecció pública de concurrència directa com a càrrec de confiança.