El Consell Comarcal aprova el nomenament de Laura Vilagrà com a nova gerent

El ple dona llum verda a optar a les convocatòries de contractació temporal de persones joves per cobrir diferents perfils

Ple del Consell Comarcal amb Laura Vilagrà al centre de la mesa
Ple del Consell Comarcal amb Laura Vilagrà al centre de la mesa | CCBages
Redacció
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:47h
El ple del Consell Comarcal del Bages ha aprovat el nomenament de Laura Vilagrà com a nova gerent de la institució. Amb els vots favorables de l'equip de govern, format per ERC i Junts per Catalunya, els vots contraris dels grups del PSC i la CUP i l'abstenció d'En Comú Podem i Ciutadans s'ha donat llum verda al nomenament del càrrec de gerència. Vilagrà compta amb una àmplia trajectòria a l'administració pública.

Exalcaldessa de Santpedor i exdelegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà s'incorpora al Consell Comarcal del Bages durant els propers quatre anys. El nomenament coincideix amb l'inici de la nova legislatura i després d'haver estat proposat per la presidència del Consell Comarcal, d'acord amb unes bases i criteris tècnics que van regir la convocatòria pública per cobrir la gerència del Consell Comarcal publicades durant el període d'un mes.

Desenvolupament comarcal

El ple també ha donat llum verda a optar a les convocatòries de subvencions destinades a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya i de la contractació de perfils en el marc del Programa de Treball i Formació amb la participació de 21 ajuntaments. En paral·lel, es demanarà al Servei d'Ocupació de Catalunya d'una subvenció per a la renovació de dos agents d'ocupació i desenvolupament local encarregats d'impulsar el projecte del Pla Industrial del Bages i el Projecte FormaBages.