Consell Comarcal

El Consell Comarcal aprova el nomenament de Laura Vilagrà com a nova gerent

El ple dona llum verda a optar a les convocatòries de contractació temporal de persones joves per cobrir diferents perfils

per Redacció, 24 de setembre de 2019 a les 11:26 |
Ple del Consell Comarcal amb Laura Vilagrà al centre de la mesa | CCBages
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de setembre de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El ple del Consell Comarcal del Bages ha aprovat el nomenament de Laura Vilagrà com a nova gerent de la institució. Amb els vots favorables de l'equip de govern, format per ERC i Junts per Catalunya, els vots contraris dels grups del PSC i la CUP i l'abstenció d'En Comú Podem i Ciutadans s'ha donat llum verda al nomenament del càrrec de gerència. Vilagrà compta amb una àmplia trajectòria a l'administració pública.

Exalcaldessa de Santpedor i exdelegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà s'incorpora al Consell Comarcal del Bages durant els propers quatre anys. El nomenament coincideix amb l'inici de la nova legislatura i després d'haver estat proposat per la presidència del Consell Comarcal, d'acord amb unes bases i criteris tècnics que van regir la convocatòria pública per cobrir la gerència del Consell Comarcal publicades durant el període d'un mes.


Desenvolupament comarcal

El ple també ha donat llum verda a optar a les convocatòries de subvencions destinades a la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil de Catalunya i de la contractació de perfils en el marc del Programa de Treball i Formació amb la participació de 21 ajuntaments. En paral·lel, es demanarà al Servei d'Ocupació de Catalunya d'una subvenció per a la renovació de dos agents d'ocupació i desenvolupament local encarregats d'impulsar el projecte del Pla Industrial del Bages i el Projecte FormaBages. 

 

Participació