Cooperativisme

Divendres es presentarà a Manresa el projecte cooperatiu Edificis Positius

Es tracta d'una nova forma de participació social, a partir de l'apoderament de veïns, que vol millorar la vida quotidiana, el benestar i la felicitat de les persones

per Redacció, 24 de setembre de 2019 a les 09:29 |
TSR Territori Socialment Responsable, cooperativa sense ànim de lucre, ha engegat Edificis Positius, una iniciativa transformadora que té per objectiu fer dels edificis un actor de canvi de les ciutats i pobles, apoderant els ciutadans i les ciutadanes i generant un nou àmbit des d'on abordar els reptes de civisme i sostenibilitat, de manera que es generin comunitats que vulguin viure positivament l'experiència de ser veïns i veïnes.

Es tracta d'una nova forma de participació social, a partir de l'apoderament de veïns positius i veïnes positives, que vol millorar la vida quotidiana, el benestar i la felicitat de les persones, convertint els edificis en estructures més vives, sostenibles, solidàries i integradores, fet que alhora impulsa l'activitat econòmica en els edificis.


La cooperativa compta amb la complicitat i adhesió de cada vegada més empreses, entitats i institucions d'arreu de Catalunya i rebem el suport de la Generalitat de Catalunya, havent estat seleccionat com un dels Projectes Singulars del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies.

El proper divendres 27 de setembre es farà una presentació pública al Bages, en col·laboració amb l'Ajuntament de Manresa i l'Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, sobre els Edificis Positius. Aquesta presentació es farà a Manresa, al Centre Cultural el Casino (Passeig Pere III, núm.27), a les 12h del migdia.

 

Participació