El projecte d'estalvi energètic a les escoles de Sant Fruitós s'amplia al CEIP Pla del Puig

L'escola Monsenyor Gibert ja hi ha participat en les darreres edicions aconseguint reduir la despesa energètica

Escola Pla del Puig de Sant Fruitós
Escola Pla del Puig de Sant Fruitós | AjSFB
Redacció
24 de setembre del 2019
Actualitzat a les 9:15h
Des de l'any 2014 l'Ajuntament de Sant Fruitós de Bages duu a terme el projecte Euromet 50/50 amb l'escola Monsenyor Gibert, un projecte europeu que pretén promoure l'estalvi energètic d'escoles i instituts mitjançant un incentiu econòmic consistent en el retorn al centre del 50 % de l'estalvi aconseguit durant l'any per part de l'Ajuntament, que és qui assumeix les factures que es generen en electricitat i calefacció.

Enguany, l'escola Pla del Puig s'adhereix a aquesta proposta per fomentar l'estalvi d'energia per a calefacció, aigua calenta i electricitat. Fruit de l'acord entre el centre i l'Ajuntament, l'equip del CEIP es compromet a promoure que els usuaris de l'equipament facin un ús responsable de l'energia que utilitza l'edifici. Per la seva banda el consistori subministrarà tots els documents i informacions necessaris per a l'execució satisfactòria del projecte i retornarà el 50% dels estalvis aconseguits segons els resultats obtinguts.

Enguany l'escola Monsenyor Gibert ha aconseguit un estalvi de 236,85 euros que podran destinar a les propostes que es considerin des de l'escola.