Ibada crea un nou programa de cuina a Canal Taronja

Es titula "Cuina per sorpresa" i s'emetrà cada dimecres a les 9 del vespre

Fotograma del programa de cuina d'Ibada
Fotograma del programa de cuina d'Ibada | Canal Taronja
Redacció
23 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:31h
La residències Ibada de Navarcles i Castellgalí s'han convertit en un petit plató de receptes de cuina. Es tracta d'un programa de 13 capítols. 6 residents ja han pogut participar en el nou programa de cuina, que porta per títol “Cuina per sorpresa”. A cada programa s'ha convidat un cuiner professional que ha vingut a la residència per explicar una recepta de cuina. El resident l'ha ajudat a fer-la realitat. Un intercanvi d'experiències molt interessant que ha generat situacions molt divertides.

La finalitat és crear un vincle entre les persones grans i la cuina. Una activitat a partir de la qual les persones han pogut reviure records i experiències, i a la vegada els ha permès aprendre coses noves relacionades amb la cuina i els aliments. 

El programa s'emetrà cada dimecres a les 21 h per Canal Taronja. Cada dues setmanes es publicarà un capítol nou. Els restaurants que han participat fins ara són: Hostal Muntané, Agustí Pastisser, Restaurant Cal Carter, Les Voltes de Talamanca, Can Patoi i Restaurant Can Ferrer. També s'ha rebut la col·laboració especial de Casa Sabaté de Manresa (Plats i Olles), Caves i Vins Artium d'Artés i la botiga de vidre QuinArt, Quintana Artesania.

Cada dues setmanes s'estrenarà un nou programa. De fet, aquest dimecres dia 25 de setembre a les 21 H a Canal Taronja, s'emetrà, novament, el capítol 1, que es va emetre la setmana passada. Un capítol on el cuiner de Cal Muntané, Jordi Gil, li ensenyarà a l'Hortènsia (resident d'Ibada) a cuinar uns peus de porc amb tires de calamar. Però la següent setmana, el dimecres dia 2 d'octubre, s'emetrà el capítol 2, protagonitzat per la pastisseria Agustí de Navarcles i l'Adriana (resident d'Ibada). El programa ha estat creat per en David Villarreal a encàrrec de la Fundació Ibada, amb la col·laboració de Canal Taronja.