David Guapo i la Banda de Música, a la nova temporada dels Batecs Culturals de Cardona

Ja es troben a la venda les entrades per als espectacles que tindran lloc a l'Auditori Valentí Fuster

David Guapo serà als Batecs Culturals de Cardona
David Guapo serà als Batecs Culturals de Cardona | Promocional
Redacció
23 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:45h
La nova temporada de Batecs Culturals de tardor a l'Auditori Valentí Fuster es durà a terme els mesos d'octubre i novembre. La temporada comptarà amb dos espectacles que són una mostra de l'equilibri entre les propostes més comercials i els artistes de casa nostra, sempre amb la qualitat artística com a element d'unió. 

En aquesta ocasió comencem amb un espectacle que portarà somriures a l'Auditori, #quenonosfrunjanlafiesta1, de l'humorista David Guapo, que es podrà veure a l'Auditori el diumenge 27 d'octubre a les 18.30 h. L'artista és més que un còmic, és actor de cine, presentador de TV, músic, compositor i empresari. Va saltar a la fama amb la seva participació al programa de TV El Club de la Comedia i és ara mateix, un dels millors showman que es pot veure als teatres d'arreu del país. 

La segona proposta ens arriba de la mà de la Banda de Música de Cardona el dissabte 23 de novembre a les 20.30 h. Es tracta d'una formació que compta amb una vuitantena de músics de totes les edats i que recull la gran tradició musical de Cardona. L'agrupació ha esdevingut una combinació ideal entre la conservació de la música tradicional i un repertori que s'escapa del que sona habitualment en una banda convencional.

Les entrades ja són a la venda a la pàgina web cardonaturisme.cat o presencialment a l'oficina de turisme, de dilluns a diumenge els matins de 10 h. a 14 h. i els divendres i dissabte també a les tardes de 16 h. a 19 h. La venda d'entrades de l'espectacle de David Guapo es realitza directament a través del portal Atrapalo.com. També s'hi pot accedir des de l'enllaç directe que es troba a la pàgina web entrades.cardonaturisme.cat.

El mateix dia de l'espectacle es podran comprar les entrades a taquilla sempre que n'hi hagi de disponibles.
Arxivat a