​Sant Salvador de Guardiola ja té les propostes que competiran al pressupost participatiu municipal

Els veïns i veïnes empadronats al municipi podran votar la que més els convenci fins al 4 d'octubre

NacióManresa
23 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:22h
​Sant Salvador ja té les propostes que competiran per endur-se el pressupost participatiu municipal
​Sant Salvador ja té les propostes que competiran per endur-se el pressupost participatiu municipal | AjSSG
L'Ajuntament de Sant Salvador de Guardiola ja té les propostes que enguany competiran per endur-se el pressupost participatiu municipal. Es tracta de quatre projectes sorgits de la ciutadania que se sotmetran a votació popular durant onze dies (del 23 de setembre al 4 d'octubre). El que compti amb més suport (més vots) serà el que es tirarà endavant, amb una dotació de 20.000 euros per part del consistori.

Les propostes candidates a ser executades són la d'habilitar un espai intergeneracional al pati que hi ha entre la Llar d'infants i el Centre de Dia; la d'arranjar les fonts del municipi; la d'adequar el pàrquing de la piscina municipal, i la d'arranjar la vorera del carrer Sant Salvador i instal·lar una font d'aigua potable al Circuit Jarama, al costat de l'skatepark.

Les votacions es podran formalitzar, de manera presencial, a l'ajuntament. Així mateix, aquest dissabte, dia 28, s'habilitarà, de nou del matí a dues del migdia, un punt de votació a La Sala, i diumenge, dia 29, a La Masia, en el mateix horari de matí.